Over ons

Al 25 jaar doen wij met plezier ons werk in Zierikzee

25 jaar ervaring


25 jaar geleden is Xandra van Steenis begonnen met Beauty Salon Up To Date in Zierikzee. Door de jaren heen zijn wij gestaag doorgegroeid, verhuisd en gespecialiseerd in een breed assortiment van behandelingen.

Zierikzee is een gezellig en oud monumentenstad. De stad kent diverse monumenten. Aan de Oude Haven 4 is Skinn Manager gevestigd in een prachtig monumentaal pand "Leviticus', met uitzicht op de museumhaven.

Wij geloven dat naast rust en ontspanning de behandeling effectief, resultaatgericht en doordacht moet zijn. Iedere cliènt is uniek. Daarom wordt aan iedere behandeling een andere invulling gegeven, met als doel het verbeteren van de huid. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, kwaliteitsregister Paramedici en de ANBOS hetgeen staat voor kwaliteit, professionaliteit en vakkennis.

Afspraak maken >

Ons team


Xandra

Xandra

Mijn naam is Xandra van Steenis. Ik ben al 20 jaar ANBOS gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste met de specialisaties: acné, huid verbeterende massage en manuele lymfe drainage en Neyes Eye Brows artist en tevens BAS geregistreerd examinator UV.

Jolien

Jolien

Mijn naam is Jolien van Steenis. Ik ben de dochter van Xandra en gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en pas afgestudeerd als huidtherapeut.

Lisanne

Lisanne

Mijn naam is Lisanne Gorsse. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Ik ben tevens Neyes Eyebrow artist en dit jaar werk ik bij Skinn Manager.

Veerle

Veerle

Derdejaars stagiaire Allround Schoonheidsspecialiste - Neyes Brows Artist

Marije

Marije

Tweedejaars stagiaire Allround schoonheidsspecialiste - Neyes Brows Artist

Britt

Britt

Eerstejaars stagiaire Allround Schoonheidsspecialiste

Marleen

Marleen

Mijn naam is Marleen. Ik werk sinds kort bij Skinn Manager als massagetherapeut.