Over ons

Al 25 jaar doen wij met plezier ons werk in Zierikzee

25 jaar ervaring


25 jaar geleden is Xandra van Steenis begonnen met Beauty Salon Up To Date in Zierikzee. Door de jaren heen zijn wij gestaag doorgegroeid, verhuisd en gespecialiseerd in een breed assortiment van behandelingen.

Zierikzee is een gezellig en oud monumentenstad. De stad kent diverse monumenten. Aan de Oude Haven 4 is Skinn Manager gevestigd in een prachtig monumentaal pand "Leviticus', met uitzicht op de museumhaven.

Wij geloven dat naast rust en ontspanning de behandeling effectief, resultaatgericht en doordacht moet zijn. Iedere cliènt is uniek. Daarom wordt aan iedere behandeling een andere invulling gegeven, met als doel het verbeteren van de huid. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, kwaliteitsregister Paramedici en de ANBOS hetgeen staat voor kwaliteit, professionaliteit en vakkennis.

Afspraak maken >

Ons team


Xandra

Xandra

Mijn naam is Xandra van Steenis. Ik ben vele jaren gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste en tevens BAS geregistreerde examinator UV. Trainster Spatreatments voor Jane Scrivner, Neyes Brows, Wimperlifting en Brow Lamination.

Jolien

Jolien

Mijn naam is Jolien van Steenis. Ik ben de dochter van Xandra en gediplomeerd huidtherapeut en allround schoonheidsspecialiste.

Lisanne

Lisanne

Allround schoonheidsspecialiste met specialisaties Neyes Brows, Wimperlifting, Brow Lamination, Trainster JS, Praktijkdocent UV op Scalda.

Marije

Marije

Schoonheidsspecialiste en ik studeer bijna af als Allround Schoonheidsspecialiste. Mijn specialisaties zijn Neyes Brows, Wimperlifting en Brow Lamination.

Marleen

Marleen

Mijn naam is Marleen. Ik werk bij Skinn Manager als massagetherapeut.

Bo

Bo

Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure bij Skinn Manager. Daarnaast volg ik de opleiding Toegepaste Psychologie.

Veerle

Veerle

Schoonheidsspecialiste met specialisaties acne, huidverbeterende massage, Neyes Brows en Wimperlifting. Nog aan het studeren voor specialisatie pedicure.

Meike

Meike

Tweedejaars schoonheidsspecialist met specialisaties Neyes Brows en Wimperlifting.