Merken

Jane Scrivner

Onze werkwijze is uw belofte… Een eigentijdse lijn van resultaat gerichte huidverzorging, gemaakt van 100% authentieke Kern- oliën en natuurlijke ingrediënten. JS productlijn werkt doelgericht aan uw schoonheid, zowel van buitenaf als van binnenuit. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om uw huid gezond en uw uitstraling onberispelijk te houden. Het is onze overtuiging dat als uw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen.

Lees meer

Neyes Brows

De perfecte Art voor wenkbrauwen. Een complete wenkbrauwlijn bestaande uit 10 wenkbrauwpoeders, potloden, browpower, sealinggel, Tweezy pincetten en brow brush.

Lees meer

Lira clinical

Lira producten alleen beschikbaar voor praktijken waar huidtherapeuten werken. Gefabriceerd in America.

Lees meer

ALCINA

Het merk Alcina biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor haar&huid. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk, maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff Groep, naast cosmetica, ook farmaceutische producten ontwikkeld en geproduceerd. Onze kennis en kunde is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd; een garantie voor ...

Lees meer