Neyes Brows

Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers. Met de speciale behandeling met Neyes Brows producten zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik!

De perfecte wenkbrauwen

Neyes Brows is de perfecte methode voor wenkbrauw-styling.

Perfecte uitstraling

Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers. Met de speciale behandeling met Neyes Brows producten zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik! Perfecte wenkbrauwen zorgen voor een verjonging van uw gehele uitstraling en laten uw ogen groter lijken.

De behandeling bestaat uit 10 stappen:

  1. Intake
  2. Reinigen
  3. Verven
  4. Opmeten
  5. Voortekenen
  6. Knippen
  7. Harsen
  8. Draadtechniek
  9. Epileren
  10. Finish d.m.v. advies en eventueel bij tekenen.
Harsen

Harsen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte strakke vorm te krijgen. Je bent gegarandeerd voor een aantal weken vrij van het bijwerken van je wenkbrauwen.

Draadtechniek

Bij draadtechniek (threaden) wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar gedraaid zijn en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd.

Verven

Heb jij eigenlijk al mooie wenkbrauwen van jezelf maar zijn de haartjes te licht en daardoor vallen je wenkbrauwen niet echt op? Maak het dan af om je wenkbrauwen in de gewenste kleur te verven. Neyes Brows kan de mooiste tinten creƫren met een koele of warme ondertoon. Door een tint aan je wenkbrauwen te geven zorg je voor een groots en eye-popping effect!