Lichaamsbehandeling

Onze lichaamsbehandelingen geven, naast ontspanning en verwenning, daadwerkelijk resultaat bij de bestrijding van bijvoorbeeld stress, cellulite, overgewicht, spier- en gewrichtsklachten.

Ontspanningsmassage

Overal ter wereld zijn lokale massagetechnieken ontwikkeld die soms met succes naar het westen zijn geïmporteerd zoals Tui-Na (China) en Shiatsu (Japan). In deze landen laten mensen zich dagelijks masseren. Het heeft een preventieve en een herstellende werking.

Bij Skinn Manager worden deze massagetechnieken geïntegreerd in een ontspanningsmassage. De doorbloeding wordt gestimuleerd. Bloed en Lymfe gaan(beter) stromen, waardoor er afvalstoffen verwijderd worden. Dit heeft een opwekkende werking op het lichaam. Bij bijvoorbeeld spierpijn geeft massage een doorbloeding voor afvoer van gifstoffen en toevoer van zuurstof. Dit bevordert het herstel van de spieren. Aangezien bloed en zuurstof ook naar de hersenen gaan zorgt het voor een betere werking van de hersenen waardoor u informatie beter kunt opnemen. Kortom een goed functionerend lichaam. Maar vooral u voelt zich weer heerlijk ontspannen.

Bij ons kunt u terecht voor ontspanningsmassage van 30 – 45 – 60 – 90 minuten.

Chinese hoofdhuidmassage

Een Chinese hoofdmassage wordt gegeven tussen decolleté en hoofdkruin. Heerlijk ontspannend, kalmerend en verbetert de conditie van de hoofdhuid.

Een dynamische massage, stevige en zachte bewegingen worden afgewisseld en wordt gegeven i.c.m. een voet/beenmassage. Een weldaad voor als je je vermoeid voelt.

Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is een massage met afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen) van ongeveer 45 graden Celsius. Deze stenen zijn hard en ijzerhoudend en kunnen goed warmte vasthouden. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone massage verlicht spanningen, geeft je nadien veel energie en zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. Warmte vergroot het gevoel van welzijn.

Bij de intake wordt ingegaan op de wensen en doelstelling van de behandeling.

Happy Retox & Detox Retox

Betekent even wat méér in het leven toelaten, in plaats van alleen maar te schrappen en druk, druk… laat het toe en geniet! Iets uitbundiger leven, niet minder. Meer gevuld met warmte, liefde, geluk en fun met nieuwe dingen doen voor u zelf. Dezelfde persoon zijn maar dan een betere, gelukkiger en een ontspannende versie van jou!