Huidverzorging

Een goed verzorgde huid straalt vitaliteit en gezondheid uit. Goede huidverzorging vertraagt het verouderingsproces en zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft.

Huidverzorging

Een goed verzorgde huid straalt vitaliteit en gezondheid uit. Goede huidverzorging vertraagt het verouderingsproces en zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft. Onze gezichtsbehandelingen zorgen voor, eventuele verwijdering van ongewenst haargroei, tot verbetering van uw huid.

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is een behandeling op maat, afgestemd op wat uw huid nodig heeft, maar ook op de tijd die u ter beschikking heeft. Elke behandeling bestaat uit een intake gesprek. Met de gemaakte huidanalyse en behandelplan, zoeken wij met juiste producten, de beste behandeling met u uit.

  • Basis intake (gratis)
  • Tienerbehandeling (tot 18 jaar)
  • Korte gezichtsbehandeling
  • Complete gezichtsbehandeling
  • Harsen

Tienerbehandeling - 30 min
Hormonen, voedsel, droogte, puistjes en gevoeligheid, je krijgt op jonge leeftijd hiermee te maken. Welk huidtype heb je? Hoe kan je het beste je huid verzorgen? Wij van Skinn Manager stemmen de behandeling af op jouw huid, en geven tips. Intake, reiniging, peeling/of uitzuiveren, masker, naverzorging.

Korte gezichtbehandeling - 30 min
Intake, reiniging, peeling/of uitzuiveren, masker, naverzorging.

Complete gezichtbehandeling -75 min
Intake, reiniging, dieptereiniging, epileren, stomen,uitzuiveren, massage, masker, nazorg/make-up

Harsen
Harsen is een methode om te ontharen, waarbij haar en wortel worden verwijderd. Bij harsen blijft het haar gemiddeld 3 tot 5 weken weg. Bij veel harsen wordt de haargroei minder. Nog een pluspunt: met de hars verdwijnen ook dode huidcellen. Dit maakt je huid heerlijk zacht en glad.