Behandelingen

Een goed verzorgde huid straalt vitaliteit en gezondheid uit. Goede huidverzorging vertraagt het verouderingsproces en zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft.

Beauty Clean

Een behandeling waarbij je direct een zachte, egale huid krijgt met een mooie gezonde glans en dat geheel pijnloos! Wat doet de beautyclean precies?

Brow Lamination

Bij Brow Lamination worden de wenkbrauwen doormiddel van speciale lotions gevormd en in gewenste positie gefixeerd. Door de inwerking van speciale werkstoffen in de lotions krijgen de wenkbrauwen meer glans en volume.

Wimperlifting Neyes

De natuurlijke wimpers worden met behulp van speciale vloeistoffen naar boven gekruld en krijgen een beïnvloedbare buiging.

Chinese Hoofdhuidmassage

Een Chinese hoofdmassage is heerlijk ontspannend en kalmeert en verbetert de conditie van de hoofdhuid.

Wellness reis JS

Even bijkomen van alle hectiek van de dag. Kom samen met één of twee vriend(innen) en/of met uw partner, zus(sen) of broer(s) heerlijk een uur relaxen.

Pedicure

Verzorgde voeten met prachtige gelakte nagels Verzorgde voeten zijn een lust voor het oog Een mooi verzorgde vrouwenvoet met getinte teennagels, gehuld in een open zomers schoentje of teenslipper valt iedereen op.

Wax behandelingen

Waxen Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Waxen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken de voordelen van waxen. Wekenlang een haarloze en zachte gladde huid! Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het haar komt zachter en steeds minder terug.

Huidtherapie

De huidtherapeut is een paramedicus en volgt en vierjarige HBO-opleiding. De titel is wettelijk beschermd. De huidtherapeut levert zowel cosmedische als medische geïndiceerde (verzekerde) zorg.

Geniet van een volledig compleet verwenarrangement

U wordt ontvangen door de gastvrouw en zij overhandigd u een badjas en slippers. Na een kopje koffie of thee gedronken te hebben met een Zeeuwse Bolus krijgen jullie een intake en uitleg over het behandelprogramma.

Lichaamsbehandeling

Onze lichaamsbehandelingen geven, naast ontspanning en verwenning, daadwerkelijk resultaat bij de bestrijding van bijvoorbeeld stress, cellulite, overgewicht, spier- en gewrichtsklachten.

Neyes Brows

Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers. Met de speciale behandeling met Neyes Brows producten zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik!

Huidverbetering

Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. Dit kan met gezichtsbehandelingen, peelingen en producten allemaal afgestemd op jouw huid.

Huidverzorging

Een goed verzorgde huid straalt vitaliteit en gezondheid uit. Goede huidverzorging vertraagt het verouderingsproces en zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft.